Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Къща за гости "АРТЕС" Белоградчик

Белоградчик

Резервация

АдресБелоградчик, ул. Полковник Кантили 6

Телефон0886 / 365-410

Links Сайт |

настаняванеOB - само нощувка

Тип хотелКъща за гости

УслугиTV, Интернет, Минибар / хлад., Климатик, Басейн, Паркинг

Брой легла10

Цена на леглоот 15 BGN

Информация

Първият етаж от къщата е предназначен и оборудван предимино за развлечения. Има голямо помещение разделено на холна част, оборудвана с камина, TV с кабелна, климатик, мека мебел, и друга част - кухня с трапезария. Тя е оборудвана с кухненски бокс с всичко нужно за приготвянето на храна, напитки и всичко необходимо за изкарването на една удобна почивка. Кухненският бокс е оборудван с вградени кухненски мебели със стъклокерамика, микровълнова фурна, хладилник ,пералня, барплот. Има баня и тоалетна.
На първият етаж има голяма тераса (15 кв.м) чудесна за вечеря и забавления на открито. Красива гледка разкриваща хълма на пещерата "Магура", Връшка чука, езера, дори и силуетите на Румънските възвишения.
Вторият етаж от къщата е изцяло спално ориентиран. Има две стай с по две легла и една стая със спалня и единично легло подходяща за тричленно семейство, например. Във всяка стая има климатик и TV с каблена телевизия. Етажът разполага с две тераси и чудесен изглед към града и скалите. Също така има баня и тоалетна.

Ценова листа

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения

Хотели, спа хотели, хотели на море