Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Хотел "ЛАГУНА БИЙЧ" Албена

Албена

Резервация

Адреск.к. Албена

Телефон+ 359 579 62959

Links Сайт |

настаняванеAI - All Inclusive

Тип хотелХотел-Ресторант

УслугиTV, Интернет, Минибар / хлад., Ресторант, Бар, Басейн, Сауна, SPA услуги, Детски кът, Достъп за хора с увреждания

Брой легла340

Информация

Хотел “Лагуна Бийч” е разположен на самия морски бряг, сред красиво оформени зелени площи, в центъра на комплекс "Албена". В близост са хотелите "Лагуна Маре" и "Лагуна Гардън", с които изгражда красив архитектурен комплекс. Седеметажната сграда на "Лагуна Бийч" е с терасовидна архитектура, по-голяма част от стаите са с гледка към морето.

Във фоайето, ресторанта и около басейна има WiFi достъп до безжичен интернет срещу допълнително заплащане. Има специално оборудвана стая за инвалиди, 2 асансьора.
Хотелът разполага с климатизиран ресторант и фоайе, открит и закрит басейн. Към открития басейн има прилежащ детски басейн с пързалка. Закритият басейн е предпочитан през по-хладните месеци. На разположение на гостите, срещу допълнително заплащане са също така джакузи, сауна и масаж. Любителите на подводни спортове могат да ползват услугите на водолазното училище, което е непосредствено до хотела.
На рецепцията на хотела има възможност за наем на сейф и хладилник срещу допълнително заплащане, а ползването на ютията е безплатно. Хотелът разполага с обменно бюро. Гостите на хотела ползват полагащите се на всяка стая безплатен чадър и 2 шезлонга на плаж "Лагуни" пред хотел "Лагуна Бийч".


Настаняване след 14.00ч. и освобождаване на стаите до 12.00ч.

Ценова листа

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения

Хотели, спа хотели, хотели на море