Skip to content; Access key q.
РусскийРусский

Вилно Селище "РОДОПСКИ КЪЩИ" Чепеларе

Чепеларе

Booking

АдресВилно Селище РОДОПСКИ КЪЩИ, Чепеларе, ул. Васил Левски 2 А

Телефонmob. 0886-999-340

Links Сайт |

РазмещениеOB - Только ночивание

УслугиTV, Интернет, Ресторан

Спальных мест104

Цена за местоот 35 BGN

Количество отзывов: 6289

Информация

Вилно селище "Родопски къщи"  е разположено на площ от 5,4 дка. в югозападната част на Чепеларе. Състои се от 20 самостоятелни къщи, стилно и уютно обзаведени.

Всяка къща разполaга със собствен двор, обзаведена кухня, маса за хранене, хол с камина, 2 или 3 спални със самостоятелен санитарен възел, голяма веранда с изградено барбекю. Къщите са категоризирани – "Къща за гости"- три звезди.

За удобство на гостите селището разполага с паркоместа, интернет, кабелна телевизия, рецепция, охрана и СОТ.
Селището се намира до борова гора с екопътеки, подходящи за туризъм през летния сезон. В непосредствена близост е разположен 4 везден хотел с вътрешен басейн и механа, които могат да бъдат ползвани срещу преференциална цена. При желание от страна на гостите е договорено доставка на храна по менюто на няколко близки ресторанта.

Чепеларе е градът с най–голяма надморска височина в България. Той е разположен на височина 1100 метра в планината, по двата бряга на река Чая.

За радост на любителите на зимните спортове снегът се задържа дълго – до 120 дни. Чепеларе е разположен на 10 км. северно от курортния комплекс Пампорово и на 75 км. от Пловдив. Ски центърът "Мечи чал" се състои от няколко ски-писти с обща дължина 22км., които са между най-добрите алпийски трасета в Европа. Пистите се обслужват от нов четириседалков лифт с капацитет 2000 души на час. Тук са и най-подходящите в страната трасета за ски-бягане и биатлон. Интересна туристическа атракция представляват кучешите впрягове, а също и трасето за моторни шейни с дължина 35км. Любителите на зимните спортове ще могат да ползват и два нови влека, оръдия и система за изкуствен сняг.

В близост до градчето има множество интересни места, като Чудните мостове, резервата Момчиловски дол, Смолянските езера и Орфеевите скали.

Прайс-лист

Акции (0)

Видео (0)

Сообщений

Информация за търсене хотел