Skip to content; Access key q.
RomanaRomana

Hotel "LAGUNA BEACH" Albena

Albena

Rezervare

Adresa

Phone+ 359 579 62959

Links Website |

Тipul de cazareAI - All Inclusive

Toate tipurileHotel & Restaurant

ServiciiTV, Internet, Minibar / frigider, Restaurant, Bar, Piscină, Sauna, SPA, Zona copii, Handicap Cameră accesibil

Număr de paturi340

Numărul de comentarii: 10919

Information

Хотел “Лагуна Бийч” е разположен на самия морски бряг, сред красиво оформени зелени площи, в центъра на комплекс "Албена". В близост са хотелите "Лагуна Маре" и "Лагуна Гардън", с които изгражда красив архитектурен комплекс. Седеметажната сграда на "Лагуна Бийч" е с терасовидна архитектура, по-голяма част от стаите са с гледка към морето.

Във фоайето, ресторанта и около басейна има WiFi достъп до безжичен интернет срещу допълнително заплащане. Има специално оборудвана стая за инвалиди, 2 асансьора.
Хотелът разполага с климатизиран ресторант и фоайе, открит и закрит басейн. Към открития басейн има прилежащ детски басейн с пързалка. Закритият басейн е предпочитан през по-хладните месеци. На разположение на гостите, срещу допълнително заплащане са също така джакузи, сауна и масаж. Любителите на подводни спортове могат да ползват услугите на водолазното училище, което е непосредствено до хотела.
На рецепцията на хотела има възможност за наем на сейф и хладилник срещу допълнително заплащане, а ползването на ютията е безплатно. Хотелът разполага с обменно бюро. Гостите на хотела ползват полагащите се на всяка стая безплатен чадър и 2 шезлонга на плаж "Лагуни" пред хотел "Лагуна Бийч".


Настаняване след 14.00ч. и освобождаване на стаите до 12.00ч.

Lista de prețuri

Promoții (0)

Video (0)

Mesaje

Information about the hotel search