Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Изберете разкоша на Onyx Beach Residencе за вашия следващ уикенд !

ONYX BEACH RESIDENCE Свети Влас

 

Резервирайте Пакет Романтика на цената на двойна стая, и ние ще ви настаним в апартамент с незабравима гледка към залива!

Оникс Романтика“ е нашето предложение за романтична почивка за двама в луксозната обстановка на Onyx Beach ResidenceСвети влас. Включва 2 или 3 нощувки. В пакета са включени романтична вечеря и закуска в стаятаОбстановка, специално внимание, професионално обслужване. Взели сме мерки и гарантираме сигурност за Вашето здраве.  

 

Цени

Офертата важи за настаняване в периода от 15.05. – 30.06. вкл. и от 15.09. – 31.10. вкл. за всеки ден от седмицата. 
Цената по-долу е пакетна за помещение за двама възрастни.

 https://bit.ly/3uGoLnJ    

 

Посочените цени за романтична почивка за двама на морския бряг в Onyx Beach Residence са пакетни, на помещение, за двама възрастни и включват:

Романтична Оникс вечеря - тристепенно меню и бутилка вино
( в един от дните, по избор)
Романтична Оникс закуска в апартамента.
Безплатен, охраняем паркинг
Ползването на интернет в апартамента, общите части на хотела, басейна, плажа
Ползването на чадър и шезлонг на басейна
Ползването на чадър и шезлонг на плажа
Ползване на сауна и парна баня
Туристическа застраховка, туристически данък, ДДС 9%.

Резервирайте Вашата мечтана романтична почивка за двама в Свети Влас с пакет "Оникс Романтика" на Оникс Бийч Резиденс. Пакет "Оникс Романтика" включва настаняване в за двама в двойна стая, апартамент с планински изглед, апартамент със страничен морски изглед, апартамент с морски изглед или луксозен апартамент с морски изглед "Делукс". Продължителността на престоя в рамките на нашето промоционално предложение е за 2 или 3 нощувки.

В пакетната цена е включена романтична вечеря в ресторанта на хотела. Романтичната Оникс вечеря включва тристепенно меню и бутилка вино подбрано с много внимание от нашите сомелиери. Романтична закуска в апартамента или стаята, която сте избрали за вашият престой в Оникс Бийч Резиденс, Свети Влас е част от нашето предложение в пакета.

Цената за настаняване с този пакет в един от най-новите луксозни хотели в Свети Влас важи за настаняване на двама за периода от 15 Май до 30 Юни и от 15 Септември до 31 Октомври за всеки ден от седмицата.

Хотели, спа хотели, хотели на море