Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Топ морски дестинации - Бургас

 

Топ морски дестинации - Бургас

През последните години Бургас се превърна в един от най-красивите градове в България и предлага много начини за почивка и туризъм. Намира се на южното Черноморие и е в близост до курортите Поморие, Несебър, Слънчев Бряг, Созопол и др.

Бургас през лятото предлага много забавления и превърналите се в традиция  фестивали - Фестивал на Пясъчните Фигури и музикалният фестивал Spirit of Burgas. Можете да наемете велосипед и да се разходите в красивата Морска градина или да обиколите центъра на Бургас, може да посетите солниците и да използвате безплатно SPA в известната луга.

Бургас предлага редовен транспорт през летния сезон до всички курорти в близост от Варна до Синеморец, така че всеки който планира да посети града може да го направи лесно за един ден или ако търсите хотели в Бургас може да избере между малки семейни хотели или големи луксозни хотелиски комплекси.

Задължително трябва да похапнете и прясна черноморска риба или морски деликатеси в заведенията по плажната алея или ресторанти в Бургас.

 

 

Хотели, спа хотели, хотели на море