Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Ваканционно Селище "САНТА МАРИНА" Созопол

Созопол

Информация

 

 

Добре дошли във Ваканционното селище Санта Марина – тук слънцето е у дома си и се радва на съседи, идващи от всички краища на света.

Санта Марина е разположена на първа линия над морето. Акцент в концепцията й са услугите и комфортът. Прочутият Царски плаж се намира точно под селището, а боровите гори, заобикалящи Санта Марина, я превръщат в още по-уютно и приятно за живеене място.

С уникалните съоръжения, отличните условия и изключителното обслужване Санта Марина гарантира неповторим стил на живот и отдих. Множеството басейни, ресторанти, барове, детски център и всякакви допълнителни услуги превръщат Санта Марина в идеалното място за ваканции, дългосрочно отсядане и дори за постоянно пребиваване.

Ваканционното селище се състои от 80 3- и 4-етажни вили с разнообразни апартаменти и предлага широка гама от услуги и развлечения. Вилите са разположени амфитеатрално по протежение на залива и осигуряват незабравима гледка към морето от по-голямата част от апартаментите. Комплексът е изграден в отличителния архитектурен стил на Българското възраждане от XIX век. 70% от площта на Санта Марина от около 100 000 кв.м. са посветени на градините, парковите алеи, местата за паркиране и развлечения.

Ваканционното селище Санта Марина е проект на една от най-уважаваните инвестиционни компании в България – ФеърПлей Интернешънъл АД (ФПИ). Комплексът е удостоен с наградите „Ваканционно селище на годината” за 2006 г. в Националния конкурс „Сграда на годината”, Международна награда “Най-добър морски проект” за 2009 г. и „Най-добър проект в България” – Златен медал от Международния конкурс на авторитетното издание “Homes Overseas”, 2010 г

  

В ресторантите на Санта Марина можете да поръчате изключителни блюда от българската, средиземноморската и други европейски кухни.
 

  • „Аполония” е основният ресторант на селището, в чието меню ще намерите разнообразни ястия, в това число риба и морски деликатеси.
  • В ресторант „Галерия” храната се приготвя пред очите Ви. Тук ще намерите и обедния бюфет, на който всеки ден се предлагат различни ястия, включително българска кухня и скара.
  • В Пица-бара през деня ще се насладите на хрупкави пици, свежи салати, сочна скара и нежен сладолед.

 

Приятни часове на Санта Марина ще прекарате и в 

  • Пул-бар „Бриз”
  • Пул-бар „Скай”
  • Пиано бар „Джой”

 

 

 

 

 

 

 

 

Ценова листа

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения

Хотели, спа хотели, хотели на море