Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Хотел "ИЗГРЕВ" Арбанаси

Арбанаси

РезервацияБрой стаи *
Брой стаи Брой стаи: 1Брой стаи: 2Брой стаи: 3Брой стаи: 4Брой стаи: 5Брой стаи: > 5
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Адресс. Арбанаси, ул. Георги Кърджиев 16,

Телефонn.a.

настаняванеOB - само нощувка, BB - нощувка и закуска

УслугиTV, Интернет, Телефон, Климатик, Ресторант, Бар, Рум-сервиз, Сауна, SPA услуги, Паркинг, Коли под наем

Брой легла20

Информация

ХОТЕЛ ‘ИЗГРЕВ’-АРБАНАСИ                                                                  Представяне:

 

Хотел ”Изгрев” e уютен и приветлив хотел в борова гора и се намира в архитектурния резерват Арбанаси по пътя между Велико Търново и  Горна Оряховица. Хотелът е направен в типичният за Арбанаси стил, като са използвани само естествени материали – дървени порти, каменен зид, застлани с каменни плочи алеи в двора, водно колело и аксесоари от възрожденския бит на българите.

Хотел ” Изгрев” разполага с 8  обзаведени стаи. Всички те са със собствен санитарен възел, с вана или душ кабина, локално отопление , телевизор.и wi-fi връзка.Всяка стая е със собствен стил и колорит, различават се една от друга по различното индивидуално обзавеждане, цветовите решения, дамаските и завесите

За доброто прекарване на нашите гости предлагаме сауна и джакузи,както и туристически културен афиш в околните градове(В.Търново, Г.Оряховица, Габрово, Трявна) тип-театрални представления, музикални концерти, оперети, изложби на монументално и кавалентно изкуство. Предлагаме още и персонален тип услуги, като плащане на комунални сметки (годишен технически преглед на автомобила, ток, вода, парно, телефон)

Уютната механа (40 места) предлага традиционни за родната българска кухня ястия и първокласни алкохолни напитки,като с предварителна уговорка вашите кулинарни фантазий могат да бъдат реализирани от нашите готвачи. Механата е чудесен избор за сватби, кръщенета, рождени дни и въобще за всеки семеен или фирмен празник

Дните и вечери в лятната градина на хотела с нейния аквапарк са спокойни и прохладни. В нея гостите сами могат да проявят кулинарните си умения и да си приготвят агне и дивечово месо в пещта или на чеверме, което се задвижва от водното колело. А за малчуганите има специален детски кът с люлки и различни игри.

 

Нашите гости ползват:

* денонощен охраняем паркинг 10 – 12 автомобила

* барбекю – с чеверме и тухлена пещ

* джакузи

* сауна

*мини сейф

* пощенски и куриерски услуги

* повикване на такси

* Дегустация на вина, ракии

* В близост до хотела има конна база, даваща възможност за езда на любителите на конен спорт.

 

Очакваме ви!

 

Ценова листа

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения

Хотели, спа хотели, хотели на море