Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Хотел "ДРУЖБА" Хасково

Хасково

Резервация

Адреспарк "Кенана"

Телефонтел. за връзка - 0878 661 560, 038/ 661566

Links Сайт |

настаняванеOB - само нощувка, BB - нощувка и закуска

Тип хотелХотел-Ресторант

Брой легла1

Информация

Хотелски комплекс "Дружба" се намира във вековната дъбова гора на парк "Кенана" на 3 км разстояние от центъра на гр. Хасково. Хотелската част на комплекса раполага с 60 места в двойните стаи и апартаменти. Всички стаи са оборудвани според изискванията за категория две (2) звезди. Предлагаме уют и спокойствие в хармония с горската атмосфера на парка.

Накратко : Хотелските стаи разполагат със самос...тоятелен санитарен възел; ТВ; минибар; климатизация; безжична интернет връзка; румсървиз на напитки. За удобство на нашите клиенти предлагаме безплатен паркинг.

-Mехана:
Уникалната атмосфера на механа "Дружба" (40 места) ще ви даде усещането за спокойствие и чувството, че се намирате "у дома си". Съчетанието на българска национална кухня с обстановката на стария български бит ще впечатлят ценителите на националните традиции.

- Басейн:
В летните горещини, нашите гости могат да отдъхнат край кристално чистите води на басейн "Дружба". Гостите на хотела могат безплатно да ползват шезлонг и чадър. Лятната градина разполага с 200 места, което я прави подходящо място за всякакъв вид тържества. Съчетанието на дъбова гора и над 100 вида декоративни растения ще впечатли ценителите на природата. Ако обичате песните на славеи ще им се насладите при нас!

- Kонференции и семинари:
За организирани мероприятия (конференции и семинари) Ви предлагаме два броя зали:
- голяма зала със 60 места
- малка зала със 25 места подходяща за модулна работа както и широко фоайе, което можете да ползвате за вашите кафе-паузи.

Ценова листа

Промоции (0)

Видео (0)

Мнения

Хотели, спа хотели, хотели на море