Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Апартаменти за гости "КАСКАДАС" Слънчев Бряг

Слънчев Бряг

РезервацияБрой стаи *
Брой стаи Брой стаи: 1Брой стаи: 2Брой стаи: 3Брой стаи: 4Брой стаи: 5Брой стаи: > 5
Брой гости *
Брой гости Брой гости: 1Брой гости: 2Брой гости: 3Брой гости: 4Брой гости: 5Брой гости: > 5

Информация

В последните  години имотите на „Слънчев бряг“ се радват на постоянно търсене благодарение на стабилния интерес от страна на руските купувачи към един от най-популярните курорти по черноморското крайбрежие на България. Комплекс «Каскадас» представя жилища с високо ниво на комфорт в развитата част на курорта Слънчев бряг, разположени на площ близо 45 000 кв.м. сред зеленината на парка, недалеч от град Несебър, известен със своето историческо минало, в близост до летището и втория по големина град на българското Черноморие  -Бургас.

Собствениците на апартаменти в уютните, с красива архитектура сгради, ще могат да се отдадат на пълноценна почивка, а големият брой басейни, детски площадки, изкуствени езера, зони за релакс и спорт, няколко ресторанта, магазини, фитнес център и сауна, подземен паркинг и паркоместа  ще им позволи  да усетят комфорта и предимствата на най-големия комплекс по българското Черноморие. Апартаментите в комплекс „Каскадас“ са подходящи за млади семейства с деца, а също така за хора в пенсионна възраст и всички онези, които предпочитат, на първо място, комфорта, сигурността  и безопасността. Професионалната управляваща компания се грижи за спокойствието на Вашите близки и Ви гарантира пълноценна почивка и качествено обслужване. «Каскадас» е разположен на втора линия, в тихата северо-западна част на курорта, само на 10 минути пеш от прекрасен плаж и на 15 минути път с кола до международното летище Бургас. Неговата  изключителна локация  Ви гарантира спокойствие и комфорт, а също така лесен и бърз достъп до цялата инфраструктура на курорта.

Комплексът се  състои  от 14 красиви  6-етажни сгради,  специално проектирани с нисък процент общи части – само 13%. На всеки етаж са разположени по няколко апартамента с удобни и съвременни разпределения. Ниската етажност на комплекса позволява на слънчевата светлина да достига до най-отдалечените зони. При изграждането на „Каскадас“ се използват естествени и екологично чисти материали, в довършителните елементи  на фасадата преобладават естествен камък и ковано желязо. Всички тези фактори гарантират прекрасна и комфортна почивка за Вас и Вашите близки!

Комфортното пребиваване в „Каскадас“ се определя и от елементите на неговата вътрешна инфраструктура. Транзитните пътища на комплекса са направени по начин, който да осигурява удобен достъп към входовете на сградите, съхранявайки при това целостта на дворното пространство. Идеята за „закритост“ на вътрешното дворно място идва от желанието да се създаде „зелена зона“, свободна от паркирани автомобили, което да направи по-безопасно пребиваването на живущите в „Каскадас“. Такова пространствено решение позволява да се предоставят повече възможности и простор за висококачествена поддръжка и озеленяване на околоблоковото пространство.

Предприетия твариант за ландшафтно озеленяване и благоустройство ще повиши екологичността и естетиката на вътрешната територия: обособяване на релаксационни зони, изграждане на пейки и люлки, декоративни улични фенери, спортни и детски комплекси, пешеходни пътеки и тревни площи, озеленяване, засаждане на палми и цветни градинки.

Промоции (1)

Да празнуваме Свети Валентин в КАСКАДАС Слънчев Бряг !

Да празнуваме Свети Валентин в КАСКАДАС Слънчев Бряг !

Романтичен пакет за Свети Валентин ! Да празнуваме Свети Валентин в КАСКАДАС Слънчев Бряг !

Видео (1)

Мнения

Хотели, спа хотели, хотели на море