Skip to content; Access key q.
EnglishEnglish

Vacation Complex "DEBELETZ"

Debelets

Booking

Addressс. Дебелец, област Варна

Phone0894 404 555; 0895 909 555

Links Website | Facebook |

Skype:kompleksdebelec

AccommodationOB - Only Bed, BB - Bed and Breakfast

ServicesTV, Internet, Minibar, Restaurant, Bar, Pool, Parking, Kids zone

Price rangeот 20 BGN

Number of reviews: 32424

Information

Комплекс Дебелец е разположен на брега на живописния язовир Цонево, в село Дебелец.

Комплекс Дебелец разполага с 4 двойни стаи, 5 самостоятелни бунгала и 1 апартамент. Всяка стая е със собствен санитарен възел, безжичен интернет и кабелна телевизия.
Комплексът предлага на своите гости външен басейн с шезлонги, бар басейн, ресторант, барбекю с пещ, детска площадка, паркинг. Целият комплекс е с климатично отопление.

Копнеещите за отдих от забързаното и динамично ежедневие, търсещите тишина, прохлада и спокойствие, именно тук в комплекс Дебелец на брега на живописния язовир Цонево ще намерят това от което се нуждаят. Уютът, приятната обстановка, съчетани с тишината и спокойствието предлагат пълноценен отдих сред дивата и красива природа.

Комплексът разполага с ресторантска част. Ние Ви предлагаме богато меню от кулинарни изкушения и специалитети, които биха задоволили вкуса на всички гости. При нас може да опитате вкуса на прясна, току що уловена риба.

С цялото си семейство или с приятели може да се наслаждавате на прекрасната природа, ползвайки еднофамилните бунгала на комплекс "Дебелец".
Всяко бунгало разполага с веранда, разкриваща чудна гледка към язовира.

Ползвайки бунгалата гостите на комплекса получават пълна самостоятелност при избора, дали да си приготвят нещо за хапване, в отлично оборудваните кухненски боксове, да ползват барбекютата /всяко бунгало разполага със самостоятелно барбекю/ или да отидат на ресторант.

Price list

Двойна стая - 40 лв. 
Бунгало - 60 лв.
Апартамент - 70 лв.

Promotions (0)

Video (0)

Comments

Information about the hotel search