Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Топ морски дестинации - Слънчев Бряг

 

Топ морски дестинации - Слънчев Бряг

Слънчев Бряг се намира по средата на българската ревиера, разположен в прекрасен залив във формата на полумесец в непосредствена близост до Свети Влас и Несебър. Има красива плажна алея, аквапаркове, атракциони, клубове, барове, дискотеки и ресторанти.

С чист златист пясък и кристалночиста вода, плажът в Слънчев бряг очарова туристите от 1957г. Въпреки опасенията че презастрояването ще отблъсне част от туристите, през последните години се наблюдава значителен ръст и именно застрояването на нова леглова база и атракционни обекти привличат все повече и повече посетители от цял свят. Слънчев бряг всяка година печели множество награди и класации за курортни комплекси.

Комплексът предоставя възможности за различни видове забавления и спорт - плуване, водни ски, сърф, тенис, картинг, разходка с лодка или кораб, пазаруване на сувенири и дрехи, нощен живот и какво ли още не.

В Слънчев Бряг се предоставя опция за настаняване в луксозни хотелски комплекси, семейни хотели или наем на стаи или апартаменти. Повече информация за хотели в Слънчев Бряг може да намерите тук. Курорта изобилства от ресторанти и заведения предлагащи различна интернационална кухня, музика и атмосфера. Повечето ресторанти в Слънчев Бряг, както и хотели работят сезонно в периода Май-Септември.

Хотели, спа хотели, хотели на море