Skip to content; Access key q.
БългарскиБългарски

Голф Дестинации в България

 

Голф Дестинации в България

Само за няколко години България се превърна в популярна голф дестинация с красива природа, благорпиятен климат, голф комплекси и игрища от световна класа и всичко това съчетано със СПА удоволствия и активна почивка.

Голф игрищата в България са разположени както по красивите морски брегове, така и в планината. Предлагат отлично настаняване, разнообразни услуги и луксозни СПА центрове.

В близост до Балчик и Каварна се намират три от най-известните голф комплекси - BlackSeaRama, Thracian Cliffs и LightHouse.

В BlackSeaRama игрището има 18 дупки, невероятни гледки, голф академия, жилищна част състояща се от вили, амфитеатър, ресторант и спа център.

Thracian Cliffs също има 18 дупки и уникални морски гледки. Предлага също жилищна част, фитнес, магазини, ресторанти и спа център.

В LightHouse Golf & SPA игрището се състои от 18 дупки, а освен него на разположение е и тренировъчно игрище. Комплексът има казино, СПА център, ресторанти, басейни - открит и закрит, както и частен плаж.

В близост до София се намират други три известни голф комплекса - St. Sofia Golf Club, Air Sofia и Pravets Golf Club.

St. Sofia Golf Club  е само на 20 мин от София. Игрището е с 18 дупки и разполага с голф академия, футболно игрище и СПА център.

Air Sofia е първото голф игрище в България и освен голф, тук могат да се практикуват фурбол, конна езда, фитнес както и да се възползвате от различни спа процедури.

Pravets Golf Club се намира в Правец и игрището му се състои от 18 дупки, модерна голф академия, покрита тренировъчна зона, която има нощно осветление и невероятни гледки към Стара Планина. В комплекса има и хотелска част  със СПА център.

Последният в този списък, но не последен по място е Pirin Golf & Country Club, който се намира близо до ски курорта Банско. Проектирано е от Йън Уузнам и предлага голф академия, модерна тренировъчна техника, условия за отдих и почивка.

Хотели, спа хотели, хотели на море